123 Schoolfotografie

Algemene ALGEMENE VOORWAARDEN 123schoolfotografie.com

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle betrekkingen van 123schoolfotografie.com

 1. Bij het plaatsen van een bestelling via 123schoolfotografie.com gaat u stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden zoals hierna beschreven.
 2. Wanneer u een bestelling plaatst sluit u stilzwijgend een overeenkomst af en gaat akkoord met de algemene voorwaarden. De voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden verleend door 123schoolfotografie.com
 3. Online bestellingen worden door ons als bindend gezien, 123schoolfotografie heeft de plicht de bestelde foto’s te leveren en ouders hebben de plicht de bestelling te betalen.
 4. Er is geen mogelijkheid om reeds bestelde/ontvangen en betaalde foto’s te ruilen.
 5. De klant/ouder is zelf verantwoordelijk voor het controleren op juistheid van de bestelling alvorens op „bestelling bevestigen” te klikken.
 6. 123schoolfotografie.com kan géén restitutie verlenen door het bedrag te retourneren als de bestelling door de klant/ouder is bevestigd.
 7. Staat de school niet meer online, maar u wilt nog graag bestellen, dan rekenen wij € 9,95 voor alle extra handelingen die wij moeten verrichten.
  Dit bedrag is inclusief verzendkosten.
 8. Klachten dienen zo spoedig mogelijk, telefonisch, aan de fotograaf te worden  gemeld. De fotograaf zal deze naar vermogen oplossen voor de klant/ouder.
 9. De auteursrechten zijn en blijven eigendom van de fotograaf. Tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk is overeengekomen met de fotograaf dat de klant eigenaar wordt na betaling van het overeengekomen bedrag. Elk gebruik van een foto dat niet is overeengekomen, wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht. Bij inbreuk komt de fotograaf een vergoeding toe ter hoogte van tenminste drie maal bij de fotograaf gebruikelijke vergoeding, met een minimum van € 500,-
 10. In geval van annulering van een gemaakte afspraak met de school 2 maanden of korter voor de afgesproken datum, heeft de fotograaf recht op de overeengekomen vergoeding, verminderd met de nog niet gemaakte kosten.  Dit is € 500,- per dag.
 11. Van hiervoor beschreven voorwaarden en eventuele aanvullende voorwaarden, kan uitsluitend worden afgeweken met voorafgaande schriftelijke toestemming van  123schoolfotografie.
 12. Foto’s die besteld zijn in de verzendkosten vrije periode worden in 1 keer aan de school geleverd. Na die periode worden de foto’s naar het door u opgegeven adres verzonden.
 13. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling/betaling af te kunnen handelen. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt of voor andere doeleinden worden gebruikt.
 14. In de drukke periodes, maart t/m mei en september t/m november, zijn wij niet in staat om per omgaande email te beantwoorden.
  Dit kan een paar dagen duren.
  Wij vragen u in deze periodes te bellen zodat we vragen/klachten direct kunnen oplossen.

 

Contactgegevens en correspondentieadres:
 

't FotoAtelier v.o.f.
Stationsstraat 17
2641 GH Pijnacker
tel. +31153646258

Bereikbaar tussen 09:00 en 16:00uur

ZONDAG EN MAANDAG GESLOTEN

email: info@123schoolfotografie.com
KvK: 70796793
ING Bank: NL11 INGB 0008 1835 18

BTW nr: NL 858463222B01